Onze service

Juwelen herstellen

Help! Mijn juweel is stuk! Geen nood! U kunt steeds bij ons terecht om uw bestaande juwelen met de allergrootste zorg te laten herstellen, aan te passen of op maat te laten zetten. Ook het herplaatsen van stenen is geen probleem. 

Oorgaatjes prikken met echt goud

Wij zetten oorbellen met het systeem van studex. Dit professioneel systeem is speciaal ontworpen om de oorbellen op een 100% hygiënische en medisch verantwoorde manier te plaatsen. Elke oorbel zit apart verpakt in een steriel verwisselbare cartridge.

Juwelen graveren

Een juweel is een emotie: onlosmakelijk verbonden met die ene speciale persoon of dat ene speciale moment in je leven. We stellen daarom zelf steeds vaker voor om een persoonlijke gravure in het juweel te plaatsen om die persoon of dat moment te verzegelen. 

Herknopen van je parelsnoeren

Parelsnoeren worden geknoopt om verschillende redenen. 

Ultrasoon reinigen

Alle juwelen verliezen hun schoonheid door intens gebruik. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw juwelen te allen tijde professioneel te laten reinigen in een ultrasoon bad. Je mag hiervoor dus eender welk moment snel even binnenkomen, we doen dit onmiddellijk voor je. 

Polijsten en rhodiëren wit goud

Polijsten
Het is onvermijdelijk dat uw juwelen met de tijd gebruikerssporen zullen bevatten, simpelweg door ze te dragen. Gelukkig is het altijd mogelijk om deze te laten door ze op te polijsten. Hierdoor zien ze er terug als gloednieuw uit. 

Rhodiëren
Waarom wit goud terug vergeelt en welke oplossingen we hiervoor kunnen aanbieden. 

Schatten

Oude juwelen of oud goud dat je graag zou laten taxeren voor de verzekering of dat je simpelweg wenst te verkopen? Wij schatten ze graag naar waarde.

Jouw oud goud versmelten

Het loont de moeite om je afgedragen oude juwelen uit de kast te halen. Als je nu goud verkoopt, dan krijg je er waarschijnlijk een goede prijs voor. Maar, je kan dit maar één keer. Het kan interessanter zijn om je oud goud te versmelten tot een nieuw juweel. We begeleiden je stap voor stap om met je eigen goud een nieuw hedendaags juweel te maken.

Jouw persoonlijk juweel

Je hebt een edelsteen en wenst daar een uniek sieraad mee te creëren? Je wil een speciaal moment vereeuwigen aan de hand van een emotioneel geladen juweel? Je droomt ervan je partner een origineel en persoonlijk geschenk te geven? Je hebt zelf iets ontworpen en wenst dat wij dit verder uitwerken?

Gepersonaliseerd certificaat

Elk juweel wordt met een persoonlijk certificaat afgeleverd. Op dit certificaat staan je persoonlijke gegevens, evenals alle belangrijke details van het juweel vermeld: het materiaal dat gebruikt wordt, het gewicht van het goud, de slijp, de kleur van de edelsteen … Dit certificaat garandeert de kwaliteit en de afwerking van het aangekochte juweel.

Op zoek naar een andere specifieke dienst?

Kunnen we je eventueel nog met iets anders helpen? Laat het zeker niet na om hiervoor contact met ons op te nemen. Je bent ten allen tijde welkom.