Juwelen voor alle speciale momenten van je leven

Bij Juwelier Vandromme vind je een juweel dat past bij elk onvergetelijk moment van je leven. Verlovingsringen en trouwringen wanneer je die belangrijke stap in je leven zet. Een armband of ketting bij de geboorte van je eerste kind. Een paar oorbellen wanneer je oudste zoon trouwt. Een ring met unieke kleursteen voor je jubileum. Of misschien vier je het begin van een nieuwe relatie of het overwinnen van een ernstige ziekte? Wat het ook moge zijn, bij Juwelier Vandromme draait het allemaal om momenten die je koestert, je hele leven lang...

 

Geboorte

Wil je aan een pasgeboren baby een blijvende herinnering geven in plaats van een envelopje? Dat kan! We hebben een heel uitgebreid aanbod aan baby-naamplaatjes. De lengte van de kettinkjes zijn aanpasbaar, zodat het kan meegroeien met het kindje.

Youngsters

Prikoorringen, het verliezen van een eerste tandje of het perfecte juweel voor een eerste communie, vormsel of lentefeest? Was het nu Sweet 16, 18 of 21? Het blijven in elk geval 3 mijlpalen: het kleine meisje groeit uit tot een jongedame met andere voorkeuren. Ze kiezen bewust voor kleine, fijne en tijdloze juweeltjes, zoals een speels letter- of naamjuweel, al of niet bezet met diamantjes of kleursteentjes. Heb je een afstuderende (klein)dochter? Proficiat! Ze is nu helemaal klaar om de arbeidsmarkt te veroveren! Je moet onwaarschijnlijk trots zijn op haar... En terecht! Wat dacht je van een eerste diamantje als afstudeerjuweel?

"Yes! I do"

Verloven

Een JA! start met de perfecte verlovingsring. Het kopen van zo'n verlovingsring kan dan ook heel wat stress meebrengen voor de koper. Daarom staan we je graag bij met wat tips. Eerst willen we uiteraard wat meer weten over je toekomstige. Wat vindt ze mooi en wat absoluut niet, houdt ze van klassiek of eerder modern … Op die manier kunnen we beter inschatten wat al dan niet bij haar zou passen.

Trouwen

Zei ze “JA!” op die belangrijke vraag? Dan ben je nu volop je grote dag aan het plannen. Daar horen uiteraard trouwringen bij : het ultieme symbool van jullie eeuwigdurende liefde. Jullie zijn uniek als koppel, laat daarom jullie trouwringen 100% aansluiten bij jullie eigen stijl en persoonlijkheid. Gaan jullie voor traditioneel en sober of toch iets gedurfder? Aan jullie de keuze. De ringen moeten vooral bij jullie passen. Welke trouwringen jullie ook verkiezen, 1 ding hebben de verschillende trouwringstijlen met elkaar gemeen : ze zijn tijdloos, want een trouwring koester je voor het leven. Het mag dus absoluut geen fashion object worden. Hij moet generatieslang meegaan.   

Private bridalnoctures op zondag- ,maandag en dinsdagavond : inspirerende feelgood-momenten ... 

Elke zondag- , maandag en dinsdagavond is er bij Juwelier Vandromme een bridalnocturne, waar je op afspraak tot 22 uur kunt langskomen. Zo heeft elk koppel alle tijd om in een ongedwongen sfeer uit te zoeken welke trouwringen hun persoonlijkheid onderlijnen en kunnen de droomringen in alle rust samengesteld worden. We zorgen voor een feestelijk onthaal in een aparte wedding corner, zodat de beleving centraal staat. Een moment dat een individuele aanpak verdient.

Parenting

'Ouder' zijn ... 1 van de leukste dingen ter wereld. Je maakt zoveel intense en speciale momenten mee. Denk maar aan de geboorte van een zoontje of dochter, moederdag, vaderdag, een huwelijksfeest van zoon- of dochterlief... Een goed gekozen juweel vormt dan het ideale geschenk of aandenken. 

Stronger Together

Een juweel kan een ideaal geschenk vormen voor tal van speciale gelegenheden zoals een jubileum, maar het kan ook passend zijn om een momerabel moment te vieren zoals een lange vriendschap of het overwinnen van een ernstige ziekte. Ook als valentijnscadeau, kerstcadeau of gewoon bij een verjaardag maak je er iemand heel blij mee. 

Rouwen en koesteren

Rouw- en asjuwelen, stuk voor stuk, unieke, op maat gemaakte juwelen als mooi aandenken aan je dierbare. Kies voor een juweel waarmee je altijd een stukje van hem of haar dicht bij je draagt. Vaak maken we een mini-urne of een mini-kokertje om as, een haarlok, een dierbaar bezit, een fotootje, ... bij te houden. 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan even de tijd om door ons complete aanbod te snuisteren of kies voor een uniek maatwerk-juweel.