Juwelen graveren

Van de klassieke gravures

Een naam, een datum, een initiaal, een bijzondere plaats, een speciaal symbool, een korte anekdote, een mooie quote, een gedichtje, de titel van een liedje, ... zelfs een vingerafdruk! Je kan het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het. Alles, maar werkelijk alles is mogelijk! Zo hebben we al kindertekeningen, handgeschreven brieven, ... gegraveerd. 

Baby naamplaatjes graveren

Wil je een blijvende herrinnering geven i.p.v. een envelopje aan een pasgeboren babietje? Dat kan! We hebben een heel uitgebreid aanbod aan baby naamplaatjes. De gravure wordt u bovendien gratis aangeboden door het Huis Vandromme. Kom gerust en geheel vrijblijvend een kijkje nemen in de winkel hiervoor. We helpen u met heel veel plezier verder. 

 

Tot fotogravures 

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende graveermethodes, gaande van handgravures tot lasergravures, wordt u persoonlijke boodschap met de allergrootste zorg en oog voor detail uitgevoerd, allemaal voor die ene speciale persoon die het juweel zal dragen.

Gravures in trouwringen

Kies je voor een gravure om jullie namen en trouwdatum te vereeuwigen? We schenken die cadeau. Standaard gebruiken we hiervoor een "gravure anglaise", dit is een gravure in een sierlijk handschrift. Wens je toch een ander lettertype? Ook dat kan! Alles is mogelijk! We kunnen zelfs uw vingerafdruk graveren.