Oorgaatjes prikken met echt goud

Bovendien prikken we beide oortjes op hetzelfde moment, zodat u slechts één keer een prikje voelt. (Hiervoor geeft u ons best eerst een belletje om u ervan te vergewissen dat we zeker met 2 personen aanwezig zijn.) Kleine meisjes en hun mama’s hoeven dus echt niet meer bang te zijn. 
De prijs varieert van € 70 tot € 95. U kunt kiezen uit een 18 verschillende modellen. Omdat deze oorbellen in goud zijn, moeten ze niet vervangen worden na enkele weken.
Om alle narigheid met ontstoken oortjes te vermijden plaatsen wij de oorbellen enkel in het goud. En om helemaal zeker te zijn krijg je bij juwelier Vandromme gratis een ontsmettingsproduct voor de nazorg.

Hoe gaan we te werk?

Hygiëne komt op de eerste plaats : onze handen en het oorlelletje worden ontsmet. Daarna plaatsen we een klein puntje, zodat de oorbellen altijd feilloos op een vooraf aangeduide plaats gezet worden.

Het nieuwe studex systeem maakt geen lawaai en de steker zelf is dun met een scherp puntje. Dit zorgt ervoor dat de steker door de oorlel gedrukt wordt en is ze niet beschadigd. Zo wordt de pijn tot het minimum herleid.