Maatwerk

Crëer samen met Charlotte je droomjuweel.

Charlotte neemt de nodige tijd in een aparte ruimte.

Ze gaat op zoek naar je verhaal en je eigen unieke stijl. Aan de hand daarvan ontwerpt ze jouw uniek sieraad, gaande van strak en modern, traditioneel en klassiek tot gedurfd, 'arty' en zelfs 'vintage'. Maar 1 ding hebben de verschillende stijlen met elkaar gemeen: ze zijn tijdloos, want het mag absoluut geen fashion object worden!

Hoe gaat Charlotte te werk ?

Hoe ? Ze luistert, luistert en luistert! En daarmee gaat ze aan de slag. 

Je beschrijft je idee en ze zal meteen kunnen aangeven wat er al of niet mogelijk is en wat de praktische of technische moeilijkheden zijn. Na het uitwisselen van voldoende ideeën en zodra Charlotte en jijzelf het gevoel hebben op de juiste golflengte te zitten, begint de ruwe schets voor een eerste visualisering van het juweel.

Vanaf hier kan al een eerste richtprijs gegeven worden. Indien dit in het verwachte budget ligt, wordt een 3D computersimulatie gemaakt om vervolgens over te kunnen gaan naar het echte werk : het maken van  jouw persoonlijk juweel!

Je kan op ons vakmanschap rekenen om van je droom een uniek juweel te maken.

Juwelenontwerper Charlotte Vandromme ontwerpt juwelen op maat van de klant.

Creatief met oud goud

Wil je graag wat oude juwelen of oud goud laten versmelten tot een nieuw juweel? Ook dat kan!

Jouw oud goud hergebruiken is een goed idee, want goud is duur geworden. Zelfs driemaal duurder dan enkele jaren geleden. Het loont dus zeker de moeite om je afgedragen oude juwelen uit de kast te halen. Als je nu goud verkoopt, dan krijg je er waarschijnlijk een goede prijs voor. Dat kan mooi meegenomen zijn. Maar het nadeel is: je kan dit maar één keer. Waarom goud verkopen als je dit geld niet dringend nodig hebt? Wij hebben hiervoor een interessante oplossing: laat je begeleiden door ons om van je eigen goud een nieuw hedendaags juweel te maken. Uiteraard proberen we ook waar het kan je briljant of gekleurde edelsteen te hergebruiken.

TouCH - by CHarlotte Vandromme

Charlotte is de creatrice van het artistieke juwelenmerk TouCH - by CHarlotte Vandromme.

Verkies je een uniek juweel, ontstaan uit potlood en papier, gelimiteerd of pièce unique, met een artistieke touch?  Kies dan iets uit de gelimiteerde of one-of-a-kind collectie van TouCH. Organische grillige vormen, asymmetrie en atypische edelstenen typeren deze collectie en zorgen voor dat tikkeltje durf. Juwelen met een leuke twist of een hoekje af.