Vind jullie perfecte trouwringen

Yes ! I do... have my own style 

Elk koppel is uniek, laat je trouwring daarom 100% aansluiten bij jullie eigen stijl en persoonlijkheid. 

Naast haar eigen collectie TouCH of LooVE, biedt Bridal Specialist en juweelontwerper Charlotte nog andere trouwringcollecties aan, gaande van sober en klassiek, tot gedurfd, arty of zelfs vintage. Aan jullie de keuze. Maar één ding hebben de verschillende stijlen met elkaar gemeen : ze zijn tijdloos, want een trouwring is geen fashion object. Hij moet generaties lang meegaan.

We lichten de verschillende stijlen toe :

TouCH of LooVE (by CHarlotte Vandromme)

Een uniek trouwringconcept, ontworpen door Charlotte Vandromme zelf, waarbij je de touwtjes in eigen hand neemt door te spelen met fijne, speelse combi-ringen, tot je de gewenste trouwring bekomt. Uniek resultaat gegarandeerd! 

Diamanten trouwringen

Damestrouwringen met diamanten in de hoofdrol! Al of niet te combineren met de verlovingsring. 

Tradionele trouwringen

Trouwen is voor veel mensen een traditie. Bij deze traditie hoort een traditionele trouwring. Een trouwring zoals je ouder en je grootouder. Gewoon rechtdoor, rechtaan zonder franjes. Keep it simple! Tijdloos en elegant. Maar zelfs dan nog zijn er talloze variaties mogelijk: mat, blinkend, met of zonder steentjes, of personaliseren met een vingerafdruk. 

Artistieke trouwringen

Creatieve trouwringen, met verschillende structuren in het goud zoals geklopt of gehamerd. De combinatie mat en blinkend door elkaar brengen op sublieme wijze het ontwerp ten volle tot zijn recht. Af en toe worden er schitterende briljantjes toegevoegd om toch het vrouwelijke te accentueren in een stoere ring. Voor stoere koppels met pit die eens "iets anders" willen ;-) . 

He & He

Geen identiek dezelfde, maar wel perfect matchende trouwringen voor same-sex-marriages waar de nadruk eerder ligt op het design dan op de diamant.