Vandromme Bridal

Verloven en trouwen

Diamanten verlovingsringen

Wie 'verlovingsring' denkt, denkt bijna automatisch aan een solitair. Dit betekent een ring met 1 diamant die wat hoger staat. Dit kan uiteraard met of zonder briljanten in de band. 90% van de vrouwen opteren voor dit type van verlovingsring, want het blijft een leven lang tijdloos.  Meer nog, vaak wordt een diamanten verlovingsring in de familie gehouden en gaat ze generaties lang mee. 

We geven je sowieso een spoeddiamantcursus, want de kleur, helderheid, gewicht en slijpwijze bepalen de prijs van de diamant. Op die manier zorgen we ervoor dat je zelf je eigen steen kunt "lezen", want elke diamant is uniek.

We zorgen voor een echtheidscertificaat en uiteraard het perfect klapdoosje. De tools heb je voorhanden, nu rest je enkel de "knieval" ;-).

Diamanten trouwringen

Deze collectie zijn handgemaakte diamantjuwelen gemaakt door Belgische topgoudsmeden: tijdloos en elegant! We selecteren enkel de allerbeste kwaliteit van diamanten die door een onafhankelijk certificatenbureau gequoteerd worden. 

 

To Wed-Fit or not to Wed-Fit?

Wed-Fit is de technische term voor een trouwring die zo is ontworpen dat deze perfect aansluit ("fit) bij de verlovingsring. Vandaar 'wed' en 'fit'. Stel jezelf de vraag of je de "opening" tussen de verlovingsring en trouwring mooi of net niet mooi vindt.