Vandromme Exclusive

High-end juwelen

De grote klassiekers van toen en nu

De jaren zestig zijn weer helemaal in. De klassiekers van toen spreken weer tot de verbeelding. Welke vrouw droomde niet van een ring met één grote schitterende diamant, van een prachtige trouwring die fonkelde, van die rivière armband die straalde in al zijn eenvoud of van een juweel met een klassieke blauwe saffier of dieprode robijn? Op die dromen is deze collectie geïnspireerd. De grote klassiekers op een eigentijdse manier gebracht.

Op zoek naar een exclusief stuk?

Gediplomeerde diamond grader en edelsteenkundige

Elke steen is een uniek meesterwerk van de natuur. Dit is ook de manier waarop diamond grader en edelsteenkundige Charlotte Vandromme alle stenen bekijkt en behandelt. Telkens opnieuw gaat ze op zoek naar uitzonderlijke pure diamanten of edelstelen met uiterst mooie kleuren. Enkel de allerbeste kwaliteit die door een onafhankelijk certificatenbureau gequoteerd zijn, worden gebruikt voor deze Exclusive Collection. 

Brilliant Cut Diamonds

De meest gekende slijpvorm is de briljantslijp. Met haar 57 facetten schenkt ze je de mooiste en de meest intense schittering. 

Fancy Shape Diamonds

Durf je afstappen van de klassieke briljantslijp en experimenteren met andere slijvormen zoals een peer, een marquise, een emeraude, ... ? 

Fancy Colour Diamonds

Hoewel de witte diamant nog steeds de meest gekende variant is, komen ze in alle kleuren van de regenboog voor. 

Kleurstenen

Als we het over kleurstenen hebben, dan denken we spontaan aan de blauwe saffier, de rode robijn of de groene smaragd, maar er wordt steeds meer gewerkt met nieuwe kleuren zoals pastelkleuren (morganiet), hemelsblauw (aquamarijn of topaas), felroze (padparadja, toermalijn of roze saffier), paars (amethist), ...